U gaat verhuizen

Geef uw verhuizing aan ons door en uw energiecontract verhuist met u mee!


Uw energiecontract is persoonsgebonden en niet gekoppeld aan uw adres. Geef de datum van uw verhuizing minimaal 10 dagen van te voren aan ons door via Mijn Eneco. Wij regelen dan dat uw energiecontract met u mee verhuist.

Uw verhuizing doorgeven

 

 

De verhuizing van uw energiecontract in 4 stappen:


Stap 1

Geef uw verhuizing minimaal 10, maximaal 45 dagen voor de sleuteloverdracht door aan Eneco. U ontvangt vervolgens twee meterstandenformulieren, één voor uw oude adres en één voor uw nieuwe adres.

Stap 2
Bepaal, indien mogelijk samen met de vorige bewoner, de overdrachtsdatum van uw nieuwe woning. Zo weet u zeker dat de energiecontracten gelijk over gaan.

Stap 3
Bij de sleuteloverdracht vult u voor elk adres een meterstandenkaart in. Heeft u een slimme meter? Dan hoeft u niets te doen. Wij lezen uw meter op afstand uit.

Stap 4
Stuur de meterstanden naar Eneco. Het retouradres staat op de meterstandenkaart. U kunt uw meterstanden ook telefonisch doorgeven via 0900-0601 (uw gebruikelijke belkosten), online en via Mijn Eneco.

Tijdens het verhuizen kan het doorgeven van uw verhuizing aan uw energieleverancier erbij inschieten. Daarom hebben wij een handige checklist voor u gemaakt.

Download checklist (pdf)

- +
Direct contact

Hulp nodig?

Neem contact op via 0900 – 0601 (uw gebruikelijke belkosten). Bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. 

  • Liever chatten? We zitten er klaar voor. Start de chat.

    Er is even geen chatmedewerker beschikbaar.

  • U kunt ons ook bereiken via social media.

    FacebookTwitter