Opzeggen hoeft niet beter te zijn

Wat jammer dat u overweegt uw contract bij Eneco op te zeggen. Maar opzeggen hoeft niet altijd beter te zijn. In sommige gevallen is opzeggen heel begrijpelijk:

  • U gaat emigreren naar het buitenland. 
  • U gaat samenwonen of bij iemand anders inwonen. Slechts 1 contract is nog nodig op het nieuwe adres.
  • U wilt het overlijden van de contractant doorgeven. Een contractovername is eventueel ook mogelijk. 

U kunt in deze gevallen het beste contact opnemen met onze klantenservice voor advies. Zij helpen u graag verder. Bel 040-257 77 25, op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.

Wilt u overstappen naar een andere leverancier?

Natuurlijk vinden wij dat niet leuk. Zo'n 15% van Nederland switch van leverancier. Maar als ook u besluit te vertrekken, dan helpen wij u graag! Wie weet mogen wij u volgend jaar weer verwelkomen, met een interessant nieuw aanbod.

Wij gaan het u daarom niet moeilijk maken als u uw contract wilt beëindigen. Maar bij opzeggen komt wel veel kijken. Uiteraard willen we een correcte eindnota kunnen sturen, etc. Wij helpen u daarom graag persoonlijk, op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur.

Bel onze Klantenservice op 040-257 77 25

 

Een interessant aanbod ontvangen van een andere leverancier?

Om goed te kunnen vergelijken, kunnen we een verlengingsaanbod op maat samenstellen voor u. Wellicht maakt u toch de keus om langer bij Eneco te blijven. Dat scheelt weer een hoop gedoe! Laat uw gegevens achter, dan mailen we u direct een persoonlijke aanbieding. We bellen u tevens om dit voorstel te bespreken.