Filter op onderwerp

grootzakelijk tarieven besparen

Zoeken in nieuws

Grootzakelijk Besparen

Wanneer loopt uw energiecontract af?

07-09-2017

Circa 70% van de zakelijke energiecontracten loopt aan het einde van het jaar af. De opzegtermijn voor kleinzakelijke contracten (MKB/ZZP) is veelal 30 dagen. Voor grootzakelijke energiecontracten is een opzegtermijn van 3 tot 6 maanden niet ongewoon. Denk er dus tijdig aan het contract met uw huidige leverancier op te zeggen. Hiermee voorkomt u een eventuele automatische verlenging. En zo heeft u straks alle keuzevrijheid om te kiezen voor een voordeliger energiecontract.

Hulp bij opzeggen

Om het opzeggen van uw zakelijk energiecontract zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben wij een voorbeeld opzegbrief opgesteld. De meeste leveranciers hebben als voorwaarde dat u het energiecontract per aangetekende brief opzegt. Houdt u daar dus rekening mee.

Download standaard opzegbrief (doc)

In vier stappen naar een voordeliger energiecontract

Overstappen naar een andere energieleverancier is niet ingewikkeld en kan zelfs in uw voordeel zijn. Neem uw huidige energiecontract daarom onder de loep. De marktprijzen zijn de laatste jaren al meerdere malen gedaald. Heeft u hier ook van kunnen profiteren? Wij helpen u graag om uw overstap soepel te laten verlopen.

Stap 1: Zorg voor keuzevrijheid, zeg uw contract tijdig op met deze standaard opzegbrief.

Stap 2: Bekijk of u kunt besparen, vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan.

Stap 3: Vergelijk het leveringstarief en (onnodige) additionele kosten.

Stap 4: Maak gebruik van de overstapservice.

Stel ons op de proef

Om straks een verantwoorde keuze te maken bij een eventuele overstap, wilt u wellicht nu alvast vergelijken en inzicht krijgen in uw besparingsmogelijkheden. Stel ons op de proef! Neem gerust contact met ons op via 040-257 7934. Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Nu tijdelijk met welkomstpremie tot € 2.500,-.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gerelateerde artikelen

Grootzakelijk Besparen

Een juiste inkoopstrategie helpt besparen

Wie slim is en op het juiste moment energie inkoopt, kan veel geld besparen. Maar hoe bepaalt u de juiste inkoopstrategie? En waar liggen uw besparingskansen? Wij adviseren en ontzorgen u hier graag bij.

Lees verder
Grootzakelijk Besparen

Slimme bespaartips voor de zomer

Het kwik loopt op, het is eindelijk volop zomer in Nederland! Wist u dat u deze zomer eenvoudig energie kunt besparen? Eneco heeft een paar slimme bespaartips voor u opgesteld. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu.

Lees verder
Direct contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur