Neem zelf de regie en kies voor flexibiliteit

De energiemarkt is volop in beweging. Wilt u flexibiliteit en zelf de regie houden over uw energieprijs? Kies dan voor APX Power Average of Click Power/Gas.

APX Power Average, kies voor flexibiliteit van de dag

Met APX Power Average wordt uw energieprijs maandelijks na levering bepaald op basis van de gemiddelde APX-prijzen van die maand. Handig als u uw energieprijs kunt doorberekenen aan uw afnemers. Of als u kunt afschakelen en daarmee de prijsrisico's beperken.

  • Variabele prijs, gebaseerd op de daghandel
  • Transparant product, te volgen via www.apxgroup.com
  • Flexibel product

Dus als u flexibiliteit wilt, u vermoedt dat de termijnmarkt (Endex) te hoog gewaardeerd wordt of u wilt graag de regie over uw energieprijs? Kies dan voor APX Power Average.

Vraag een offerte aan

Click Power en/of Click Gas, bepaal zelf uw inkoopmoment

De energiemarkt is volop in beweging. Met Click Power en Click Gas bepaalt u zelf het moment waarop u de prijzen van uw energie vast wilt laten zetten. Volg de energiemarkt op de voet en klik uw prijs vast. Koop uw volume op een gunstig moment in een keer, of klik het vast in delen.

U kunt de tarieven van de markt volgen via ICE ENDEX. Ook kunt u zich abonneren op ons marktverslag waarmee u wekelijks op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen in de markt.

  • Spreiden van het inkoopprijsrisico
  • Volledige controle over uw inkoopmoment
  • Transparant product, de opslag op de marktprijs is vastgelegd
  • Uw accountmanager helpt u hier graag bij

Dus als u de Endex met enige regelmaat checkt, u verwacht daar een daling in, of u wilt uw inkooprisico spreiden, ga dan voor Click Power en Click Gas.

Overstappen naar Eneco

Stap 1. Offerte
U ontvangt een offerte op maat met daarin een passend advies voor uw energiesituatie.

Stap 2. Bevestiging
Na akkoord ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding met de looptijd, de tarieven, de voorwaarden en uw gekozen betaalwijze.

Stap 3. De overstap
Wij melden uw aansluiting aan bij de netbeheerder. Zij zorgt voor een geruisloze overgang naar Eneco. Geen zorgen! U komt niet zonder energie te zitten.

Let op! Zeg uw huidige contract tijdig op
U dient uw contract bij uw huidige leverancier zelf op te zeggen. Houd daarbij rekening met de afgesproken opzegtermijn. Wij helpen u graag: download voorbeeld opzegbrief.

Heeft u nog vragen?

Andere Elektriciteit & Gas
Direct contact

Offerte of advies?

Wilt u een offerte of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor spoedaanvragen.

  • Bel 040-257 79 34

    Op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur